Lézer technológia folyamat- / projektmérnököknek

Lézer technológia folyamat-
/ projektmérnököknek

  • A napi szintű munkavégzéshez lézer technológiai ismeretekre van szüksége?
  • Önnek kell a megmunkálási paramétereket beállítani a projekt során vagy beszállítói változtatások során?
  • Szeretné tudni, hogy melyik lézer paraméter milyen varrat paraméterekre hat?
  • Vagy szeretné megtudni, hogy melyik lézer paramétert milyen irányban és nagyságban kell állítania ahhoz, hogy a varrat követelményeket teljesíteni tudja?
  • Önnek kell rizikó analízist, FMEA-t , folyamat ábrát készíteni/módosítani és auditokra napra készen tartani?
  • Márka- vagy termék specifikus tudásra van szüksége?
  • Ha már lézerrel kell dolgoznia, akkor szeretné mélyebben a fizikai alapokig megismerni?
  • Önnek kell a karbantartókat, operátorokat, sori dolgozókat, stb… cégen belül oktatnia? Ön felelős a munkájukért? Ehhez Önnek is szaktudásra van szüksége?

Amit kínálok:

Ezen a szinten már nem válik külön a KNOW-HOW és az OKTATÁSI CSOMAG.

Folyamat- vagy projekt mérnöki szinten átfogó tudással KELL rendelkeznie az Önhöz tartozó technológiákról. Hisz Ön a projektcsoport mindenese, Ön a csoport „alfa hímje”! Önhöz fordulnak a felettesei, hogy magyarázza el a folyamatokat, vagy írjon jelentést, mi-miért történt. És Önhöz fordulnak a beosztottjai vagy az Ön alatt dolgozók, ha problémájuk van, támogatást és magabiztosságot várva Öntől.

Ehhez átfogó tudást fogok adni Önnek a lézer technológiákról. Elmagyarázom a hőtechnikai és fizikai folyamatokat, hogy mi-miért történik a lézersugaras megmunkálásnál. Képes lesz a folyamatokba beavatkozni, problémát megoldani és napi szinten a folyamatokat felügyelni. Meg fogja érteni, hogy miért és hogyan kell anyagáramlási utakat, majd ebből layout-ot tervezni.

A tudása alapján naprakészen tarthatja a folyamat ábrákat, a P-FMEA-kat, hibaanalízisre és kockázat elemzésre lesz képes. Az auditokat a biztos tudásával segítheti. Oktatási tervet készíthet, és szükség esetén betaníthatja a karbantartókat és sori dolgozókat.

Elfogyott az energiája? Tanácstalan? Olyan problémába ütközött, amit úgy érzi, hogy nem tud megoldani? Stresszes a rövid határidők miatt? Kell a segítség?

Akkor szívesen segítem munkáját személyes részvétellel, az Ön telephelyén. Átlendítem a vélt akadályokon. A szükséges ideig szakmailag támogatom Önt, míg vissza nem sikerül a fent említett „alfa hím” szerepét szerezni. Rövid, közép és hosszú távon is. Rugalmas időbeosztásban: gépi állás időben, akár éjszaka vagy hétvégén is.

A csomag feltétele, a tudásbázis miatt, az előzetes KNOW-HOW CSOMAG ’L’.

Lézer technológia fejlesztés

+36 20 427 4166

Ha bármilyen kérdése van hívjon, vagy küldjön üzenetet a mellékelt űrlapon keresztül!

Scroll to Top