Lézeres szaktudás bérlés

Lézeres szaktudás bérlés

  • Szakember hiánnyal küzd?
  • Nem tud, vagy nem éri meg lézeres szakembert napi 8 órában alkalmazni?
  • Gyorsan induló lézeres projektje van? És nincs ideje megvárni az új munkaerő érkezését/kiképzését?
  • Alapanyag/termék változás miatt újbóli folyamat beállításra van szükség? Vagy csak a követelmények változtak, és a technológiát után kell állítani?
  • A jelenlegi folyamatokat szeretné optimalizálni vagy gazdaságosabbá tenni?

Amit kínálok:

Ideiglenesen vagy hosszabb távon szüksége van lézeres szakembere? Nem tudja, hogy a kapacitás igény mely időpontban fog fellépni? Nem oktatást akar kapni, hanem egyből megoldást?

Rugalmasan, az Ön igényei szerint állok rendelkezésre, a lézeres technológiai projektek bármelyik szakaszában: A projekt tervezésekor, a gépek-technológiák kiválasztásánál. Projekt kezdéskor, az anyagáramlási utak és layout tervezésénél. Projekt megvalósításkor, a technológiai paraméterek előtervezésében és minőségi jellemzők előzetes definiálásában (mit, miért, hogyan kell mérni?). A projekt záráskor a technológia paraméterek és a minőségi jellemzők véglegesítésekor. Nullszéria fázisban a különböző alapanyagok (sarzsok) okozta technológia átálláskor, vagy cselekvési terv összeállításban. Széria gyártásban, ha egyszerűen csak szeretné megvizsgálni, hogyan lehetne gazdaságosabban előállítani a termékeit.

Lézer technológia fejlesztés

+36 20 427 4166

Ha bármilyen kérdése van hívjon, vagy küldjön üzenetet a mellékelt űrlapon keresztül!

Scroll to Top