Lézer technológia projektvezetőknek

Lézer technológia projektvezetőknek

  • Szeretné előre látni, hogy milyen költség-, technológiai- és emberi erőforrás igényei vannak a lézer technológiáknak?
  • Szeretné megtudni, hogy milyen plusz teendői vannak a lézer technológiák bevezetésénél?
  • Objektíven szeretne rálátni a lézer technológiákra?
  • Márka- vagy termék specifikus tudásra van szüksége?
  • Vagy egyszerűen csak régóta érdeki a LASER fizikai háttere?

Amit kínálok:

Döntést és projekt irányítást segítő csomag. Magában foglalja az OKTATÁSI CSOMAG ’XL’-t. Átfogó tudást fog kapni, amely szükséges, hogy a projekt vezetés során hirtelen és váratlanul jövő kérdésekben megalapozottan tudjon döntést hozni. Átbeszéljük, hogy a kiválasztott fejlesztési irányban milyen kérdések merülhetnek fel, milyen döntéseket kell majd később biztosan meghozni, az akkor aktuális tudáshalmaz alapján.

Segítséget kap az emberi erőforrás tervezéshez, az időterv elkészítéséhez, a költségek és határidők megbecsüléséhez. Komplex gondolkodásmódot adok Önnek: felhívom a figyelmét a lehetséges buktatókra, amikre lehet, hogy nem is gondolt. Azért, hogy ne kövesse el azokat a hibákat, amiről Ön nem is tud, de más cégeknél már elkövették. Segítek megtervezni az optimális anyagáramlási utakat, layout-ot.

Ezek által Ön gyorsabban, olcsóbban és jobb minőségben fejezheti be a projektjeit. Ennek formája lehet egyszeri konzultáció, illetve többszöri rendszeres vagy többszöri igény szerinti szaktanács adás.

Oktatási csomag projekt vezetőknek.  10 év Műegyetemi oktatói múlttal mögöttem, magas színvonalon. Ha bármilyen oknál fogva Ön nem kapott felsőfokú műszaki tudást a lézerekről, azt most pótolhatjuk. Ez egy több órás átfogó, látványos oktatás a lézerek világáról. A fizikai alapoktól kezdve, a felhasználási területeken át, egészen a munkavédelmi oktatásig.

Ez az oktatási csomag felkészíti Önt egy projekt megbeszélésre, ahol gyors reakció időt biztosít Önnek a döntésekben, és szélesebb rálátást biztosít a projektjeire.

Ez a csomag megegyezik a felső vezetőknek szánt AKTÍV CSOMAG ’XXL’-lel.

Ha a projektjeiben:

Szakember vagy kapacitás hiánnyal küzd? Vagy csak rövid időre lenne szüksége szaktudásra ipari környezetben? A gépeivel nem éri el a megadott minőségi követelményeket? Probléma, vagy ideiglenes kapacitás hiány (szabadság, betegség, felmondás, stb…) esetére biztosítottnak akarja látni a folyamatos munkát? Szorítja a szűk határidő, emiatt szüksége lenne hétvégi vagy éjszakai munkavégzésre is?

Akkor a megoldás Önnek az AKTÍV CSOMAG. Az Ön igényei alapján vállalok aktív, személyes részvételt projektekben. Rövid, közép és hosszú távra is. Rugalmas időbeosztásban: gépi állás időben, akár éjszaka vagy hétvégén is.

Vállalok az Ön telephelyén, a munkatársaival együttműködve, gépi beállítást, technológia fejlesztést, paraméter után állítást.

Lézer technológia fejlesztés

+36 20 427 4166

Ha bármilyen kérdése van hívjon, vagy küldjön üzenetet a mellékelt űrlapon keresztül!

Scroll to Top